Update Candy Crush

Update Candy Crush

Overal ter wereld vind je Candy Crushers. Het uitermate populaire spel van ontwikkelaar King.com. Als we uitgaan van de tellingen op diverse internet websites zijn het er tientallen miljoenen. Iedereen kent wel iemand die het spel speelt of heeft gespeeld. En aangezien je op deze webpagina bent beland zal je zelf ook Candy Crush spelen. Lekker even ontspannen door weer een paar levels uit te spelen. De laatste update Candy Crush voor Andriod is 1.34.1 en voor iOS is dat 1.34.0.

Inmiddels is Candy Crush Saga al een paar jaar uit. Het spel werd uitgebracht in april 2012. Het heeft zo rond de 1000 levels. Door de enorme aantrekkingskracht van het 3-op-een-rij spelletje en de in-game aankopen heeft King.com aardig verdiend. Vandaar dat King een hele reeks aan Saga games op de markt heeft gebracht.

Candy Crush 2.0

Wil je echter met de tijd meegaan dan is de enige echte update Candy Crush naar onze mening Farm Heroes Saga. Dit is qua grafische opzet en speelplezier een Candy Crush in het kwadraat. De snoepjes hebben plaats gemaakt voor gewasjes en de gelatine voor bloemen en eieren. Ook in de gratis Farm Heroes app zijn alweer honderden levels opgenomen. Via de Facebook Fanpage kan je zelfs mee bepalen welke thema’s nieuwe levels zullen krijgen!

Update Candy Crush

De animaties hiervan is zo goed gedaan de sfeer die het uitstraalt zo apart. Daarnaast zal de verslaving ook gaan zitten in de Boerderijclub. Je wilt uiteindelijk geen lege plekken in je boerderij hebben. Dat maakt dat je de levels waarbij je de Boerderijclub dieren kan verdienen zal blijven spelen totdat je ze allemaal hebt. Ook de levels waarbij je Walgie de Wasbeer moet verslaan zijn top.

Dus wacht niet langer! Update Candy Crush naar Farm Heroes Saga…

Leave a Reply