Saga Games

Saga Games van ontwikkelaar King.com

Farm Heroes Saga is de succesvolle opvolger van Candy Crush Saga. Dit verslavende spelletje van King is er één uit een succesvolle reeks met Saga Games. Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

  • Saga GamesCandy Crush Saga
  • Pet Rescue Saga
  • Farm Heroes Saga
  • Papa Pear Saga
  • Diamond Digger Saga

Diverse Saga Games Thema’s

Candy Crush draait om felgekleurde snoepjes, in Diamond Digger speel je met juwelen en in Farm Heroes gaat het om gewasjes.

Maar al deze Saga Games hebben met elkaar gemeen dat het 3-op-een-rij puzzels zijn. Alleen het thema van de spellen variëren. Verder zijn er hier en daar wat extra’s toegevoegd.

Zo heeft Farm Heroes Saga de BoerderijClub. Dit nodigt spelers uit tot een ware verzamelwoede. Je speelt levels uit waarbij je dieren kan toevoegen aan de club. Deze dieren geven een bonus waardoor levels makkelijker te spelen zijn. De laatst toegevoegde titel van ontwikkelaar King is Diamond Digger.

Spelen via Facebook

De grote kracht van King is de mogelijkheid om waar je maar wilt te spelen. De connectie met Facebook maakt dat al je voortgang wordt bewaard. En dat hiermee ook Facebook vrienden kunnen worden uitgenodigd is een slimme zet.

Platform onafhankelijk

King heeft er voor gezorgd dat vele miljoenen mensen hun spelletjes spelen. De spellen zijn ontwikkeld voor Android, iOS en Windows (Facebook). Hierdoor maakt het niet meer uit waar je speelt en op welk apparaat je speelt.

 

Leave a Reply