Farm Heroes Saga Speluitleg

Farm Heroes Saga Speluitleg

Met deze Farm Heroes Saga Speluitleg geven we je antwoorden op de meest voorkomende vragen. Hierdoor zal je een stuk sneller door de levels heen lopen.

Wat gebeurt er als ik de als doel gestelde gewasjes niet haal?
Je verbruikt hierdoor één hart als leven om het level opnieuw te kunnen spelen. Als je Farm Heroes Saga voor het eerst speelt begin je met vier hartjes. Dit is vooral in het begin genoeg om de levels te volbrengen.

Als je door de hartjes heen bent kun je 1) wachten totdat de hartjes weer automatisch zijn aangevuld, 2) jouw Facebook vrienden vragen om een leven te sturen of 3) wat goudstaven te gebruiken om leven te kopen. Ons advies is om te wachten, dat werkt het gemakkelijkst want binnen een half uur heb je weer een leven.

Je kan overwegen om het artikel over Cheats te lezen en deze uitproberen.

Hoe verdien ik drie sterren in een level?
Farm Heroes Saga speluitlegDat hangt er vanaf hoe goed je het doel van het level weet te volbrengen. Normaal met één ster heb je een 100% oogst van de gevraagde gewasjes nodig. Door met minder zetten het doel te bereiken kom je in Super Modus. Alle gewasjes die je moet oogsten worden bij de 100% score opgeteld waardoor de Sterrenmeter aangeeft hoe ver je bent.
Op de eerste pagina hebben we een 6-staps-strategie beschreven waarbij de kans om met drie sterren een level te halen wordt vergroot.

Moet ik per sé op Facebook ingelogd zijn om Farm Heroes Saga te spelen?
Nee, dat hoeft niet. Maar het sociale aspect van Facebook waarbij jouw vrienden je kunnen steunen met allerlei extra’s helpt  natuurlijk bij het stijgen in levels. Daarbij wordt het hierdoor mogelijk om te spelen waar je maar bent (in de bus, op vakantie, etc.) en waarop je (smartphone, tablet, pc, etc.) wilt.

 Hoe werken Boosters?
In Farm Heroes Saga maak je gebruik van boosters. Deze booster verdien je tijdens het spelen van het spel of ontvang je van jouw Facebook vrienden. Over dit onderwerp hebben we een apart artikel geschreven.

Hoe neem ik het op tegen een Baas?
Farm Heroes Saga speluitlegEr zijn levels waarin je het moet opnemen tegen een Baas, bijvoorbeeld Walgie de Wasbeer. In zo’n level gebruik je ook weer gewasjes om te combineren.

De combinaties worden dan gebruikt om de Baas te verslaan door ze naar het hoofd te gooien. Tijdens het spelen wordt er een percentage balk gebruikt om aan te geven hoever je bent om de baas te verslaan.

Je komt Walgie de Wasbeer voor het eerst tegen in level 7. Voorafgaande het level krijg je nog de mogelijkheid om “Wonderbonen” in te zetten om Walgie te verzwakken en zo gemakkelijker verslaan.

Je krijgt hier de keuze Hard, Medium en Easy. Mijn advies is om geen wonderbonen te gebruiken bij deze levels. Het is mogelijk om op Hard Walgie te verslaan.
Farm Heroes Saga Speluitleg Walgie

 Levert het verzamelen van dieren nog wat op?
Boerderijclub iconJa, het levert extra’s op zoals levens en boosters. Dus als je een level speelt waarop je dieren voor de Boerderijclub kan verzamelen zorg dan dat je met drie sterren het level haalt.

Drie verzamelde dieren kunnen ingewisseld worden voor een boost. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om de Boerderijclub compleet te krijgen.

Zijn er ook cheats beschikbaar?
 Ja, die zijn er en maken het spelen een stuk makkelijker. In dit artikel beschrijven alle cheats die bij ons bekend zijn.

Moet ik betalen om Farm Heroes Saga te spelen?
Nee, dat is absoluut niet nodig. Ook zonder geld te besteden is het mogelijk om alle levels te spelen. Misschien soms wat minder makkelijk, maar zeker mogelijk. Als je geregeld speelt zal je merken dat leveling steeds makkelijker gaat.