Farm Heroes Saga level 124

Farm Heroes Saga Level 124 Tips en Cheats

Farm Heroes Saga level 124 is toch wel één van de moeilijkste levels om uit te spelen. We hebben diverse aanvragen voor een walkthrough op internetpagina’s teruggezien. We hebben wat Tips en Cheats voor je opgesteld om dit lastige Egg level te kraken. Doel van dit level is om 100% groei te bereiken en om 2 draken, 30 appeltjes, 30 worteltjes en 30 aardbeitjes te verzamelen. En dat alles in maar 45 zetten!

Farm Heroes Saga Level 124 Tip #1 – De eieren uitbroeden is de moeilijkste opgave

Farm Heroes Saga Level 124Om het uitbroeden gemakkelijker te maken, maak je zo veel mogelijk ei combi’s zodat er gebroken eieren overal op het bord zijn. Het spelbord zal vaak genoeg ververst en verschoven worden. Daarom is het moeilijk te voorspellen waar draken precies uitkomen. Gedurende het spelen van dit level moet je blijven opletten en geen kans missen op een draak. Kijk naar de benodigde gewasjes en breng eieren zo snel mogelijk bij elkaar.

Farm Heroes Saga Level 124 Tip #2 – Gebruik de Schep Booster of Traktor Booster om eieren te breken

De Schep Booster is een prima methode om gemakkelijk draken te verzamelen omdat met de schep een ei één groei stadium vooruit gaat. Als je niet veel zetten meer hebt, twijfel niet en gebruik zo veel mogelijk Boosters als je nodig hebt. Om door dit level te komen zal je ze wellicht nodig hebben. Gebruik de Traktor Booster om tussenliggende gewasjes weg te maaien waardoor eieren bij elkaar komen te liggen.

Als je door je Boosters heen bent kan je deze zelfs tussentijds nog aanvullen. Kijk naar onze Cheats waarbij je de tijd van je smartphone, tablet of computer vooruit zet.

Farm Heroes Saga Level 124 Tip #3 – Combineer zoveel mogelijk de benodigde gewasjes

Je hebt niet heel veel zetten tot je beschikking in dit level, dus hou het doel voor ogen. Dat betekent dus appeltjes, worteltjes en aardbeitjes. Zodra je één van de doelen heb volbracht concentreer je dan direct op de overige nog te behalen doelen. Let op de gewasjes met een getal zoals +3 of +7. Dit tikt lekker aan als je deze kunt combineren. En is efficiënter omdat je minder zetten nodig hebt.

Hopelijk heb je aan deze tips de mogelijkheid om Farm Heroes Saga Level 124 door te komen. Ben je meer visueel ingesteld, bekijk dan onderstaande filmpje. Let vooral op de diverse strategieën van deze speler om jou eigen gameplay te verbeteren.

 

Leave a Reply