Farm Heroes Saga Intro

Farm Heroes Saga Intro

Met de volgende epische beschrijving kondigen de ontwikkelaars van het fantastische spel Candy Crush Saga het nieuwe spel Farm Heroes Saga aan:

Farm Heroes Saga WalgieBereid je voor op een agrarisch avontuur en wordt de ultieme Farm Hero! Verwissel en combineer de verzamelbare gewasjes in dit populaire avontuur. Voorkom samen met de Farm Heroes dat  het kostbare boerenland door Walgie de Wasbeer waardeloos wordt gemaakt.

Koppel drie of meer snoezige gewasjes aaneen om Walgie voorgoed te verdrijven! Je kunt Farm Heroes Saga gratis spelen. Begin het avontuur op Facebook, schakel over naar mobiel en speel opnieuw verder op Facebook. Werk je door de inzet van jouw held per level omhoog ongeacht waar je ook maar bent!

Farm Heroes Saga aardbeitjeSpeel meer dan honderd chaotische niveau´s waarin je wortelen sorteert en van aardbeitjes smikkelt om de Farm Heroes te helpen. Heb jij het in je om de grootste Farm Hero te worden? Een farm-tastisch avontuur vol waanzinnige gewasjes! Verrukkelijk!

Farm Heroes Saga Gratis

De Farm Heroes Saga app is gratis te downloaden. Dit geldt voor zowel de Apple producten zoals iPad en iPhone als voor Android smartphones en tablets. Het doel van dit actie puzzelspel is om verschillende opdrachten te vervullen die je per level krijgt. Een episode beslaat een aantal levels. Uiteindelijk dien je alle episodes succesvol (en met zo hoog mogelijke score) uit te spelen.

Facebook vrienden

Mocht je vast komen te zitten in een level dan kun je op Facebook een noodoproep doen en de hulp van je vrienden inroepen. Ook wordt op Facebook bijgehouden wat jouw scoreverloop is.

Meer slapeloze nachten in een leuker jasje. Met deze nieuwe game scoort uitgever King opnieuw een wereldhit met alweer ruim een half miljard spelers. Ben je nog niet overtuigd, kijk dan het officiële YouTube filmpje van dit geweldige spel. Download de app of speel op de pc.