Farm Heroes Saga Cheats

Farm Heroes Saga Cheats

Farm Heroes Saga CheatsNiks is vervelender dan tijdens het spelen van een moeilijke level van Farm Saga Heroes je levens kwijt te raken. Een “Cheat” om in zo’n geval oneindige levens te hebben zou fantastisch zijn. Met de volgende Farm Heroes Saga Cheats kun je levens besparen of extra levens ontvangen. De Cheats zijn voor het spelen op je smartphone of via Facebook.

Wat ik absoluut afraad is om een of andere tool te downloaden en hiermee aan de slag te gaan. Ervaring leert dat dit a) niet werkt, b) geld kost of c) een virus oplevert. Gebruik daarom risico-vrij de onderstaande cheats.

Cheats voor spelen op de smartphone

Cheat 1
Op het moment dat je een spel start op je smartphone en je ziet dat de gewasjes niet gunstig zijn opgesteld verlaat dan het spel. Omdat je nog geen zet hebt gedaan en punten hebt gescoord raak je geen leven kwijt. Deze methode net zo vaak toepassen totdat de snoepjes wel in je voordeel opgesteld staan. Op deze manier verlies je geen onnodige levens.

Cheat 2
Door de tijd van je smartphone een paar uur vooruit te zetten lijkt het alsof je gewacht hebt en worden de levens automatisch weer aangevuld. Controleer of dit zo is en zet de tijd weer goed. TIP: dit werkt ook voor het ontgrendelen van nieuwe levels, waar je anders 4 dagen voor moet wachten of goudstaven moet betalen.

Cheat 3
Voorafgaande de cheat een waarschuwing. Als je deze cheat uitvoert zorg dan dat je Farm Heroes Saga gekoppeld hebt met Facebook. In jouw Facebook account wordt de voortgang dan bijgehouden en bewaard. Verwijder het spel van de smartphone en installeer het daarna opnieuw. Na installatie zal je opnieuw met 5 levens beginnen. Als je de Facebook koppeling niet maakt begin je vooraf bij level 1.

Cheats voor spelen via Facebook

Farm Heroes Saga Cheats voor FacebookPersoonlijk vind ik het spelen van Farm Heroes Saga via Facebook op de computer of een tablet een stuk leuker dan op een smartphone. Het scherm is natuurlijk een stuk groter waardoor je het speelveld duidelijker voor ogen hebt. Helaas zijn er voor deze manier van spelen weinig Cheats om extra levens te krijgen. Toch zijn er een aantal te bedenken om ook via Facebook extra levens te krijgen.

Cheat 1
Eigenlijk een legale cheat, maar de moeite waard om nog eens onder de aandacht te brengen. Accepteer bij het opstarten van Farm Heroes Saga altijd de aangeboden levens van jouw Facebook vrienden. Waarschijnlijk zullen jouw vrienden hierdoor ook weer levens terugsturen. Mocht je niet veel Facebook vrienden hebben die Farm Heroes Saga spelen, meldt je dan aan bij onze Farm Heroes Saga vrienden.

Cheat 2
Door het kijken van gesponsorde filmpjes via Facebook kun je aan extra levens komen. Hiervoor heb je een aantal maal per dag de mogelijkheid. Voor het bekijken van een filmpje ontvang je 1 leven.

Leave a Reply